Hosting

Hosting
Wanneer u uw website op professionele wijze wilt laten hosten, dan kiest u natuurlijk voor hosting bij Krieken.net. Onze eigen Yobinetservers staan in een zogenaamde clusteropstelling met geavanceerde loadbalancing en kennen een gegarandeerde uptime van maarliefst 99,99% Onze servers staan gesitueerd op toplocaties in Nederland en enkele andere Europese landen, waaronder bij EU Networks te Amsterdam, welke behoort tot de beste NOC locaties van Europa!

Shared Hosting

Met onze Shared Hosting mogelijkheden deelt u een webserver met anderen. Dit zorgt ervoor dat een shared hosting account een stuk goedkoper is dan wanneer u zelf een server huurt of koopt. Shared hosting is met name geschikt voor kleine websites die een beperkte bandbreedte nodig hebben.

Light
€ 54,45 per jaar
1000 MB schijfruimte
veel features
Medium
€ 78,65 per jaar
2000 MB schijfruimte
veel features
Heavy
€ 145,20
3000 MB schijfruimte
veel features

CMS Hosting

Krieken.net neemt bijna al uw zorgen uit handen. U krijgt de meest complete oplossing die u maar kunt bedenken: meer dan voldoende schijfruimte en faciliteiten op onze Yobinet-servers om uw bedrijf tot een e-company te maken. Wij installeren en onderhouden zelfs een content management systeem voor u. Het enige dat u echt zelf hoeft te doen is het vullen van de content.

CMS
€ 260,15
5000 MB schijfruimte
CMS geïnstalleerd
veel features
CMS XL
€ 299,00
10000 MB schijfruimte
CMS geïnstalleerd
veel features
CMS XXL
€ 339,00
50000 MB schijfruimte
CMS geïnstalleerd
veel features

Maatwerk of Dedicated Server

Heeft u aan bovenstaande opties niet voldoende of wilt u een andere verdeling van resources? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een offerte voor uw maatwerkpakket hostingpakket of Dedicated Server.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Prijswijzigingen zijn voorbehouden.