Webdesign

Website

In moderne tijden waarin veel gecommuniceerd wordt, mag het een bedrijf zeker niet ontbreken aan goed webdesign van een goede website. Immers, een goede website is het visitekaartje van uw bedrijf! Een website kan u bovendien veel tijd (en dus geld) besparen. Alle informatie over uw bedrijf kan tenslotte via uw website worden gepresenteerd, waardoor onnodige vragen worden voorkomen. Webwinkels, communities, forums, het zijn allemaal uitbreidingsmogelijkheden waarmee uw bedrijf of organisatie echt mee gaat spelen.

 

LAMP

Krieken.net is webdesigner die werkt volgens het LAMP-principe. Dat wil zeggen dat wij hoofdzakelijk werken met Linux, Apache, MySQL en PHP. Uiteraard schuwen wij het gebruik van andere produkten of methodieken (bijvoorbeeld Java of Javascript) niet als wij met webdesign aan de slag gaan.

webdesign: lamp

Content Management

Onze core-business is het bouwen van maatwerk websites. Maar natuurlijk kunt u bij Krieken.net ook terecht voor standaard pakketten. Zo beschikken wij over een ruime kennis van content management systemen zoals WordPress, Joomla, Drupal en Typo3 en kunnen wij deze op diverse manieren voorzien van e-commerce mogelijkheden.

webdesign: CMS

Wilt u meer weten over onze maatwerk- of standaard oplossingen, dan nodige wij u uit om contact met ons op te nemen en om onze portfolio te bekijken.